If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.
Колата се кара от собственик , предполага се че се поддържа . Притеснително е и не е хубаво ако се задържа в авто къща , защото по този начин се скапва колата е мн яка не малко пати съм я гледал ( в нета) трябва да отидеш и да видиш какво представлява на живо .
А и бяха я коментирала колата ако разчиташ че има вс отбелязано като екстри ... забрави тоя си е щракал кво му падне , май дори всичко му е паднало
Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Да, бях видял преди месец, че я коментирате с един колега, който възнамеряваше да я взима направо. Писах му да го питам защо се е отказал, но за съжаление не ми отговори. Иначе не ме притеснява, че няма да има Auto Start Stop или сензор за дъжд.
Тука газ с отстъпката 85ст. кой дава 1лв. за газ луди ора, 11/100 у градо в най-големия студ, лятото мога и под 10 да я докарам с лежерно каране. на дълго 8/100 документирано. Дизела ако гори 5 градско играе, иначе лапа мухи.
Как ва е таз алфа с градско 11 в тоз студ бре.Аз моята лятото трудно я докарвах под 12-13.
Alfa Mito 1.4
156 2.0 155 ex
156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex
Как ва е таз алфа с градско 11 в тоз студ бре.Аз моята лятото трудно я докарвах под 12-13.
Пак си ги мерим на кой му връща гориво в резервоара...даже и 11 да е което много ме съмнява, къде е бензина в това уравнение...сигурен съм, че всеки слага поне 20лв всяка седмица бензинец да пали ама никой не го брои
Alfa 159 2,4 JTDm Q4
ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
ex Alfa 156 1,9 JTD
ex Alfa 75 1,8
Алфата е 164 2.0 ТС на обикновенна газова и бензин се слага на всеки 3-4 месеца по 20 кинта. Работи на бензин при първоначално сутрешно палене около 30 секунди, когато темп. е отрицателна и се минава на газ, а лятото бензин не вижда Слагам газчица колкото пари слага колега с дизел на една и съща бензиностанция и излизаме да караме заедно, кеф му на дълго кеф му градско, за 59ка давам 5% авантаж пробег, т.е. той ако мине 100 км аз ще мина с 5 повече от него.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Алфата е 164 2.0 ТС на обикновенна газова и бензин се слага на всеки 3-4 месеца по 20 кинта. Работи на бензин при първоначално сутрешно палене около 30 секунди, когато темп. е отрицателна и се минава на газ, а лятото бензин не вижда Слагам газчица колкото пари слага колега с дизел на една и съща бензиностанция и излизаме да караме заедно, кеф му на дълго кеф му градско, за 59ка давам 5% авантаж пробег, т.е. той ако мине 100 км аз ще мина с 5 повече от него.
Не мое ли направо рейса да хванем?
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
А бе при -15 градуса, ако прехвърлиш след 30 секунди на газ....мисля, че ще ти замръзне изпарителя......ама ти си знаеш....да съгласен съм, че най евтино е да караш на газ....но предпочитам на дизел да се возя, защото не ми се занимава с честите настройки и по чести обслужвания който трябва да правиш, когато караш на газ
...но предпочитам на дизел да се возя, защото не ми се занимава с честите настройки и по чести обслужвания който трябва да правиш, когато караш на газ
Преди алфата карах 5 години кола на газ с обикновена газова тип " с плочка" (колата си дойде така направена от Италия , някво BRC с 3 електронни блока и въпреки това с плочка ...) За това време нито един път не е имало нужда да бъде настройвана, смених единствено електромагнита на изпарителя , май 15 лв беше и това е.
А бе при -15 градуса, ако прехвърлиш след 30 секунди на газ....мисля, че ще ти замръзне изпарителя......ама ти си знаеш....да съгласен съм, че най евтино е да караш на газ....но предпочитам на дизел да се возя, защото не ми се занимава с честите настройки и по чести обслужвания който трябва да правиш, когато караш на газ
Убаво де на -15 може да се прежаля да поработи минутка две, ма -15 сутрин са има няма 10 дни в годината, говорим за 8.45 сутринта.
Преди алфата карах 5 години кола на газ с обикновена газова тип " с плочка" (колата си дойде така направена от Италия , някво BRC с 3 електронни блока и въпреки това с плочка ...) За това време нито един път не е имало нужда да бъде настройвана, смених единствено електромагнита на изпарителя , май 15 лв беше и това е.
Ами за 4 години при батко ви Роби съм одил еднаж, че се опитваше да погърмява. Оттогава урока е: свещи на 15к км (30лв. струват) и целата газ В интерес на истината газовицата вървенето на JTD с чип не може да докара посмъртно, ма нали си имам уж турбо бегачка бензинова, за даване на газ (все още на трупчета де).
И все пак да поясним, че разликата м/у дизела и газта като икономия, идва в разликата на цената на говривото, а не в израсхдваното гориво....ако например аз и чистача сипем по 6л. от горивото което всеки плзува и тръгнем от точка А до точка Б.... то.точка Б,.чистача требва с бутане да я стигне)
Здрасти на всички от поредния фанатик тук
Моля за внимание относно следния обект: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...1&slink=8iywld
Колегата ivo_63 се включи светкавично във филма ми,
колегата d3v1l на стр.144 от (Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове) пита за същата КРАСАВИЦА,дали някой от тук е имал пряка връзка с това създание?
И,знайте,всеки един от Вас,ни дарява глътка свежест,в сивотата на ежедневния трафик.
Не ходих да я гледам лично ( и по-добре), защото ми идва малко далече, но любезен колега от форума го направи вместо мен. Първото нещо, което най-много ме ядоса е това, че колата е на над 230 000 км на километраж (в обявата пише 170 000км). До колкото разбрах, по някоя от тръбите към турбото или към въздушния филтър има омотано с парцали и облепено с тиксо, което си било "така" на колата и "нямало проблем". Колата не е с чип, както пише, а е с power box. Вътре е доста износена, както се вижда по снимките няма копче на ръчната, волана е доста захабен, и мисля, че и свети лампата за airbag-a. Цената и беше 6600 лв, след това 5800 лв, сега е на 4999лв. След последното намаление на цената и аз отново се замислих за нея, но си тръся нещо по-запазено.
Не ходих да я гледам лично ( и по-добре), защото ми идва малко далече, но любезен колега от форума го направи вместо мен. Първото нещо, което най-много ме ядоса е това, че колата е на над 230 000 км на километраж (в обявата пише 170 000км). До колкото разбрах, по някоя от тръбите към турбото или към въздушния филтър има омотано с парцали и облепено с тиксо, което си било "така" на колата и "нямало проблем". Колата не е с чип, както пише, а е с power box. Вътре е доста износена, както се вижда по снимките няма копче на ръчната, волана е доста захабен, и мисля, че и свети лампата за airbag-a. Цената и беше 6600 лв, след това 5800 лв, сега е на 4999лв. След последното намаление на цената и аз отново се замислих за нея, но си тръся нещо по-запазено.
хмм Значи колеги по точността на продавача може да се разбере и много за това как е поддържана колата ! И това веднага се доказва с парцала по турбо пътищата .. ТОВА е не допустимо ! Мърляшка работа ! Аз лично не бих взел колата.
Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Огромно благодаря момчета,спестихте ми разкарване от Сандански до Русе,което с най-голямо удоволствие ще инвестирам като почерпка на някоя от следващите срещи,само да открия новата любима на четири колела.
Comment